دفاع از پایان نامه دکترای تخصصی داخلی

نام و نام خانوادگی: زینب قلعه تکی زاده

عنوان پایان نامه: بررسی ارتباط مصرف طولانی مدت داروی مهارکننده پمپ پروتون (PPI) و هیپومنیزیمی در بیماران دچار ریفلاکس گاستروازوفاژیال (GERD)

اساتید راهنما: آقای دکتر عباس ارج، آقای دکتر سید محسن رضوی زاده، آقای دکتر حمیدرضا گیلاسی

مکان و زمان ارائه پایان نامه: سه شنبه 24/7/97  /  ساعت 12 /  سالن کنفرانس بیمارستان شهید بهشتی

چکیده پایان نامه: بر اساس نتایج مطالعه ما مصرف طولانی مدت داروهای مهارکننده پمپ پروتون، با هیپومنیزمی در بیماران ارتباط ندارد.  بنظر می رسد ارزیابی دوره ای سطح سرمی منیزیوم در بیماران بدون ریسک فاکتور و تحت درمان با PPIضرورتی نداشته باشد. مطابق نتایج مطالعه سطح سرمی پتاسیم در گروه مورد کمتر از گروه شاهد بود. مدت زمان مصرف داروهای PPIدر بیمارانی که دچار هیپوکالمی بودند، بطور قابل ملاحظه ای بیشتر بوده است.

ساعت : 10:36 -  روز  : دو شنبه  - 23 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :55