دفاع از پایان نامه دکترای عمومی

نام و نام خانوادگی: فاطمه افسری بادی

عنوان پایان نامه : بررسی عملکرد اندام فوقانی در بیماران مورد کاتتریزاسیون کرونری رادیال در بیمارستان شهید بهشتی کاشان در سال 95

استاد راهنما : دکتر حسن رجبی مقدم

مشاور آماری : مهندس موسوی

داوران: دکتر فریبا رایگان، دکتر سعید عونی هریس، دکتر سیاح

زمان ارایه : دوشنبه 16 مهرماه ساعت 12:30

مکان: دانشکده پزشکی _سالن طبیب

چکیده: در حال حاضر اینکه آیا عملکرد اندام فوقانی تحت تاثیر کاتتریزاسیون ترانس رادیال (TR) قرار می گیرد شناخته شده نیست. هدف از این مطالعه ارزیابی تغییر عملکرد اندام فوقانی در زمانی است که پروسیژر دسترسی به عروق کرونر از طریق شریان رادیال انجام شده است.

روش اجرا :عملکرد اندام فوقانی در مجموعا 250 بیمار تحت کاتتریزاسیون کرونری در بیمارستان شهید بهشتی در سال 95 تظاهر یافت. عملکرد اندام فوقانی با استفاده از نسخه کوتاه شده اختلال عملکرد بازو، شانه و دست (Quick DASH) مورد ارزیابی قرار گرفت. پرسشنامه ها 24 ساعت پس از کاتتریزاسیون کامل گردید. نمرات بالاتر عملکرد بدتر اندام فوقانی را نمایش می دهد. آزمون غیرپارامتری ویل کاکسون برای ارزیابی تغییر عملکرد اندام فوقانی و علائم در طول زمان مورد استفاده قرار گرفت.

ساعت : 12:33 -  روز  : چهار شنبه  - 11 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :66