دفاع از پایان نامه دکترای عمومی

نام و نام خانوادگی: فاطمه محمودی

عنوان پایان نامه: بررسی فراوانی ناهنجاری های مادرزادی در بین چندقلوهای متولد شده در بیمارستان شهید بهشتی کاشان در سال 1396

اساتید راهنما: دکتر احمد صفری و دکتر علی محمد شکیبا

استاد مشاور: دکتر حمیدرضا گیلاسی

مکان و زمان ارایه پایان نامه: شنبه/ 16 تیر 1397/سالن طبیب دانشکده پزشکی

چکیده پایان نامه: هدف از این مطالعه توصیف شیوع آنومالی های مادرزادی در نوزادان چندقلو و مقایسه میزان آن با نوزادان چند قلوی نرمال است. این مطالعه شامل 60 نوزاد حاصل چند قلویی متولد شده در بیمارستان شهید بهشتی کاشان طی سال 1396 است. اطلاعات مربوطه از اسناد ثبت شده در بخش بایگانی بیمارستان جمع آوری شده است.این مطالعه نشان داد نوزادان چند قلو دارای خطر بالای ناهنجاری های مادرزادی هستند و شایعترین ناهنجاری هایی که بین آنها وجود دارد آنومالی های قلبی است.

ساعت : 14:18 -  روز  : سه شنبه  - 12 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :56