دفاع از پایان نامه دکترای تخصصی جراحی عمومی

نام و نام خانوادگی : دکتر علیرضا کلانی

عنوان پایان نامه: اثر هپارین شکسته نشده و  هپارین با وزن مولکولی پایین به صورت زیرجلدی بر بهبود زخم پوستی در موش دیابتی

اساتید راهنما و مشاور: سرکارخانم دکتر شیما شفق، دکتر امیرحسن متینی، دکتر مهدی نورالدینی، دکتر مجتبی صحت و دکتر محمدحسین غنی

مکان و زمان ارایه پایان نامه: سالن طبیب دانشگاه علوم پزشکی کاشان ساعت 12یکشنبه  97/3/6

چکیده پایان نامه:

این مطالعه باهدف مقایسه اثرات هپارین شکسته نشده و هپارین با وزن مولکولی پایین بر ترمیم زخم در موشهای صحرایی دیابتی انجام گرفت که 51 موش تحت زخم پوستی ضخیم 4 میلی متر قرار گرفتند و بطور تصادفی به سه گروه مساوی تقسیم شدند.در یک گروه هپارین سدیم در غلظت 1000 تزریق شد.در گروه دیگر انوکسپارین به میزان 1میلی گرم در کیلوگرم تزریق شد وسالین فیزیولوزیک نیز به گروه شاهد تزریق شد.تزریقات به صورت زیرجلدی یکبار در روز به مدت 7 روز انجام شد.در روز 7 و10 نمونه بافت از همه موشها گرفته شد و نمونه ها تحت میکروسکوپ امتیازدهی شدند.نتیجه اینکه هپارین شکسته نشده از سایر گروه های مورد مطالعه اثر بیشتری بر بهبودی زخم داشته است.

ساعت : 14:30 -  روز  : شنبه  - 5 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :132