دفاع از پایان نامه دکترای تخصصی اطفال

نام و نام خانوادگی: مینا غفاری

عنوان پایان نامه:بررسی میزان پاسخ به برنامه‌ی درمانی تریپتورلین استاتدر مهار کافی بلوغ زودرس مرکزی دختران مراجعه کننده به درمانگاه غدد دانشگاه علوم پزشکی کاشان از سال 90 تا 96

اساتید راهنما و مشاور:  دکتر کبری شیاسی – دکتر حمید رضا گیلاسی

مکان و زمان ارائه پایان نامه:  دو شنبه 7/3/97 ساعت 30/11 سالن طبیب

چکیده پایان نامه:

درمان استاندارد بلوغ زودرس مرکزی استفاده از آگونیست های هورمون آزاد کننده گنادوتروپین میباشد.هنوز توافقی در مورد کسانی که با درمان استاندارد مهار کافی بلوغ پیدا نکرده اند وجود ندارد.این مطالعه به منظور بررسی میزان پاسخ به کاهش فواصل تزریق تریپتورلین استات در درمان بلوغ زودرس مرکزی در کودکانی که به درمان استاندارد 28 روزه پاسخ نداده اند انجام شد.

نتیجه گیری:در دختران مبتلابه بلوغ زودرس مرکزی که بارژیم استاندارد28روزه مهار کافی بلوغ ایجاد نشد میتوان با کاهش فواصل تزریق به این هدف دسترسی پیدا کرد.

ساعت : 11:52 -  روز  : پنج شنبه  - 3 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :108