دفاع از پایان نامه دکترای عمومی

نام و نام خانوادگی: مرتضی زارع زردینی

عنوان پایان نامه: بررسی وضعیت عملکرد جنسی در زنن نابارور مراجعه کننده به درمانگاه بیمارستان شهید بهشتی کاشان در سل های 96-1395

اساتید راهنما : خانم دکتر زهرا سپهرمنش، خانم دکتر زهرا واحدپور فرد

استاد مشاور: آقای دکتر حمیدرضا گیلاسی

مکان و زمان ارایه پایان نامه: سه شنبه  18/2/97 ساعت 12 ، تالار سینا

چکیده پایان نامه:  یکی از جنبه های تاثیرگذار در زنان نابارور عملکرد جنسی است که به نظر می رسد اختلال در عملکرد جنسی بتواند به طور چشمگیری بر وضعیت باروری اثر بگذارد. که در این مطالعه، 213 زن نابارور مراجعه کننده به کلینیک های ناباروری مرتبط با بیمارستان شهید بهشتی در یک مطالعه مقطعی مورد ارزیابی قرار گرفته و پرسشنامه FSFIتوسط آنها تکمیل گردید. در این مطالعه 6 زیرگروه عملکرد جنسی یعنی میل، تحریک، رضایت مندی، رطوبت مهبلی، ارگاسم و درد جنسی نیز مورد بررسی قرار گرفت. یافته های ما نشان داد میانگین نمره FSFIدر این نمونه 25/22 بود و یافته ها حاکی از این است که رخی از شاخص های عملکرد جنسی در زنان نابارور بیشتر است. و نابارروری می تواند بر عملکرد جنسی زنان در تمام زیرگروه ها و اختلال عملکرد جنسی کل تاثیر بگذارد.

ساعت : 14:32 -  روز  : دو شنبه  - 17 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :63