دفاع از پایان نامه دکترای عمومی

نام و نام خانوادگی: سید صالح قریشی

عنوان: بررسی اپیدمیولوژیک آسیب مغزی ناشی از ترومای سر در اطفال بستری شده در بیمارستان شهید بهشتی کاشان از مهرماه 94 تا مهرماه 96

اساتید  مشاور و راهنما:

جناب آقای دکتر حمیدرضا طالاری،جناب آقای دکتر حامد یزدان پناه، جناب آقای دکترحمیدرضا گیلاسی

مکان و زمان: سه شنبه مورخ 4 اردیبهشت 1397 ساعت 13:30؛ تالار طبیب

چکیده:

آسیب های مغزی یکی از شایع ترین انواع تروماومهمترین علل مرگومیردرحوادث مختلف هستند.ترومای مغزی چهارمین علت مرگ اطفال می باشد. هدف از این مطالعه بررسی اپیدمیولوژیک آسیب مغزی ناشی از ترومای سر در اطفال بستری شده در بیمارستان شهید بهشتی کاشان از مهرماه 94 تا مهرماه 96 بود.نتایج این مطالعه نشان می دهدحدوداً نسبت پسران آسیب دیده به دختران 3 به 1 بود. بیشترین مکانیسم تروما در پسران مربوط به برخورد ماشین به عابرپیاده (13%) و برخورد موتورسیکلت به عابر پیاده (13%) و بیشترین مکانیسم تروما در دختران مربوط به برخورد موتورسیکلت به عابرپیاده (1/14%) و ترومای ورزشی (1/14%) بوده است. بیشترین نوع آسیب مغزی در هر دو جنس مربوط به شکستگی جمجمه همراه با فرورفتگی (در پسران 6/25% و در دختران 2/21%) بوده است.

ساعت : 13:7 -  روز  : شنبه  - 1 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :119