دفاع از پایان نامه دکترای عمومی

نام و نام خانوادگی :محدثه سادات عباسی

عنوان پایان نامه : بررسی هزینه­ های بیمارستانی بیماران سکته ­مغزی بستری­شده در بیمارستان شهید بهشتی کاشان سال 94

استاد راهنما:دکتر رضا دانشور  کاخکی

استاد مشاور: دکتر سید علیرضا مروجی- دکتر فاطمه رنگرز جدی

مکان و زمان ارائه پایان نامه :چهارشنبه 29/1/1397 -  ساعت 13:30 –سالن طبیب

چکیده پایان نامه :سکته مغزی یکی از شایع ترین علل مرگ و ناتوانی در سراسر دنیا می باشد که بار اقتصادی سنگینی را به جامعه وارد می سازد. مطالعه مقطعی حاضر بر روی 182 بیمار بستری با تشخیص سکته مغزی حاد با هدف بررسی هزینه های بیمارستانی سکته مغزی و عوامل موثر بر آن انجام گردید.از  182بیمار بررسی شده 2/44  درصد را زنان و 8/55 درصد را مردان تشکیل می دادند. 2/18 درصد از بیماران با تشخیص سکته هموراژیک و 3/72 درصد از بیماران با تشخیص سکته ایسکمیک و 5/9 درصد با تشخیص سایر موارد بستری شده بودند .میانگین هزینه کلی برای سکته هموراژیک(ICH - CSDH) 60 میلیون  ریال و برای سکته ترومبوتیک ، لاکونار ، آمبولیک به ترتیب  48 و 18 و 36 میلیون ریال محاسبه گردید .با توجه به نتایج به دست آمده ، وجود ریسک فاکتور با هزینه کل ارتباط معناداری ندارد( p value›0.05) در حالی که وجود عارضه حین بستری با هزینه کل ارتباط معناداری دارد(p value<0.05).

ساعت : 15:2 -  روز  : چهار شنبه  - 22 /  1 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :134