دفاع از پایان نامه دکترای عمومی

نام و نام خانوادگی: مرتضی غافلی بیدگلی

عنوان: بررسی ریسک فاکتورهای دندان قروچه( بروکسیسم) در کودکان زیر 15 سال

استاد راهنما و مشاور : دکتر احمد طالبیان ،  دکتر محمدرضا شریف، دکتر حمیدرضا گیلاسی

مکان و زمان ارائه: چهارشنبه-22/1/97-ساعت 13:30-سالن طبیب

چکیده: دندان قروچه عبارت است از پرچ کردن غیر عملکردی یا تیز کردن دندان ها که ممکن است در طول خواب یا به طور غیر شایع در طول روز رخ دهد . بروکسیسم در دوران کودکی شایع تر است. ( اگر چه در بزرگسالی نیز یافته ی غیر شایعی نیست ) ولی در افراد سال خورده میزان بروزش کاهش می یابد . شیوع بروکسیسم به طور دقیق مشخص نیست ولی در بچه¬ها شیوع از 6 تا 35% گزارش شده است.اتیولوژی بروکسیسم هنوز مورد بحث است هدف ازاین مطالعه بررسی ارتباط بین علائم بالینی وعوامل مرتبط با آن درکودکان کمتر از 15 ساله است.:

ساعت : 13:16 -  روز  : دو شنبه  - 20 /  1 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :91