دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی

نام و نام خانوادگی:شیما جمشیدی

عنوان پایان نامه: تهیه و تعیین نانو امولسیون حاوی اسانس رزماری و نعناع فلفلی

اساتید راهنما و مشاور: جناب آقای دکتر محمد حسین اعرابی، جناب آقای دکتر محمد رضا معمار زاده

مکان و زمان ارائه پایان نامه: 17/12/96  ساعت 12:20   تالار رازی

چکیده پایان نامه:گیاهان دارویی حاوی اجزاء موثره مانند تانن ها، مشتق لیپیدها و اسانس ها هستند. از جمله اسانس های دارویی می توان به اسانس رزماری و نعناع فلفلی اشاره کرد. نانو امولسیون های اسانس در آب، حاوی قطرات کوچک اسانس با قطر کمتر از 100 نانومترهستند که در میان یک فاز پیوسته ی آبی پراکنده شده اند و هر قطره اسانس توسط مولکول های امولسیفایر به صورت لایه ای نازک احاطه شده است.هدف از این پژوهش تولید نانو امولسیون های با پایداری  فیزیکی و شیمیایی طولانی  به روش های مختلف می باشد .

روش کار:طی این پژوهش از سورفاکتانت و کمک حلال های متنوع  به همراه اسانس نعناع فلفلی و رزماری استفاده می شود. بدین صورت که محیط دوفازی تشکیل شده با استفاده از مقادیر مختلف از اسانس و سورفاکتانت ، بعد از 30 روز مورد بررسی قرار می گیرد.

نتایج: در پایین ترین غلظت مورد تویین 80 ، قطر قطرات در محدوده مقیاس نانو بوده و در بالاترین غلظت مورد استفاده از سورفاکتانت، کاهش قطر قطرات به همراه داشت و تویین 80 نسبت به تویین 20 ، توانایی تولید نانوامولسیون در غلظت پایین تر سورفاکتانت را داشت.استفاده از کمک حلال ها باعث کاهش قطر و متناسب

ساعت : 14:3 -  روز  : شنبه  - 12 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :195