دفاع از پایان نامه دکترای تخصصی جراحی

نام و نام خانوادگی: دکتر ابراهیم قوچانی

عنوان پایان نامه: بررسی کارایی شیاف آنتی هموروئید حاوی اسانس گیاه مورد در کاهش شدت هموروئید و عوارض آن

اساتید راهنما و مشاور: دکتر اسماعیل عبدالرحیم کاشی، دکتر محمد عیدی، دکتر حسین اکبری

مکان و زمان ارائه پایان نامه: سه شنبه 8/12/96  ساعت 11:30  سالن طبیب

چکیده پایان نامه: در مجموع 120 بیمار مبتلا به علائم هموروئید به صورت تصادفی به مدت دو هفته تحت درمان شیاف گیاهی حاوی اسانس  مورد و شیاف آنتی هموروئید قرار گرفتند. شدت و فراوانی علائم هموروئید در ابتدا و در پایان مطالعه بررسی و مقایسه شد. تمام علائم ارزیابی شده (خونریزی، درد مداوم، درد هنگام دفع، خارش مقعد و تنسموس) در پایان مطالعه در هر یک از گروه های مطالعه به طور معنی داری کاهش یافت (001/0> p). تفاوت قابل توجهی در میزان بهبودی هر یک از علائم ارزیابی بین دو گروه وجود نداشت (05/0<p).

ساعت : 14:34 -  روز  : دو شنبه  - 30 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :241