دفاع از پایان نامه دکترای عمومی

نام و نام خانوادگی: زهرا حمیدیا

عنوان پایان نامه: بررسی اتیولوژی و یافته های پارا کلینیک مبتلایان به سیروز در شهرستان کاشان طی سالهای 1385 تا 1395

اساتید راهنما و مشاور:  دکتر سید محسن رضوی زاده، دکتر عباس ارج، دکتر حمیدرضا گیلاسی

مکان و زمان ارائه پایان نامه:  یکشنبه 29/11/96  ، ساعت 11:30 ، سالن طبیب

چکیده ی پایان نامه: هدف از این مطالعه تعیین اتیولوژی و یافته های بالینی مبتلایان به سیروز در طی 10 سال گذشته در کاشان میباشد. این مطالعه به صورت مقطعی بر روی پرونده پزشکی 227 بیمار بستری شده با تشخیص سیروز کبدی انجام شد. در منطقه ی کاشان سیروز کریپتوژنیک شایعترین علت سیروز را به خود اختصاص داده است و پس از آن NASHو هپاتیت های ویروسی. از میان علایم و نشانه ها ی بدو مراجعه، شایعترین نشانه آسیت و پس از آن از میان یافته های آزمایشگاهی بدو مراجعه ترومبوسیتوپنی بوده است. اکوژنیسیته ی coarseکبد، کاهش اندازه کبد ، افزایش سایز طحال و افزایش قطر ورید پورت از مهمترین یافته های سونگرافی مبتلایان به سیروز بود.

ساعت : 14:23 -  روز  : دو شنبه  - 23 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :134