دفاع از پایان نامه دکترای عمومی

عنوان پایان نامه:  بررسی تغییرات قد نهایی پیش بینی شده در دختران با  شروع  بلوغ در سنین 7-5/9 سال

اساتید مشاور و راهنما:  جناب آقای مهندس سید غلامعباس موسوی، سرکار خانم دکتر کبری شیاسی

زمان و مکان اراِئه پایان نامه:  یکشنبه   24/10/96، دانشکده پزشکی-سالن طبیب

چکیده پایان نامه:

یکی از مهمترین نگرانی‏ها در مورد بلوغ نسبتا زود کوتاهی قد نهایی است. هدف از این مطالعه بررسی تغییرات قد نهایی پیش بینی شده در طول زمان، در دختران با بلوغ نسبتا زود است.70 دختر7-5/9 ساله با شروع بلوغ بعد از سن7 سالگی مورد بررسی قرار گرفتند. 2 گرافی مچ و دست چپ با فاصله 6-24 ماه گرفته شد. پیش‏بینی قد نهایی (predicted adult height) با استفاده از سن استخوانی و استفاده از روشBayley-Pinneau  انجام شد. تغییرات قد نهایی پیش‏بینی شده تعیین شد. رابطه اندکس‏های مختلف  با تغییرات PAHمورد بررسی قرار گرفت.نتیجه گیری:اگر چه دخترانبا بلوغنسبتازودرس در مجموع در خطر افت قد نهایی پیش‏بینی شده نیستند، اما در صورت نگرانی از افت قد نهایی پیش‏بینی شده همچنان لازم است با فواصل مناسب قد نهایی، مجددا پیش‏بینی شود.

ساعت : 14:15 -  روز  : شنبه  - 23 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :189