دفاع از پایان نامه دکترای عمومی

عنوان پایان نامه: بررسی سطح سرمی اینترلوکین 17 و اینترلوکین 23 در خون محیطی بیماران دیابتی تیپ 1

اساتید راهنما و مشاور: آقای دکتر حسن نیکویی نژاد، آقای دکتر سید علیرضا مروجی، آقای دکتر مجتبی صحت

مکان و زمان ارائه پایان نامه: چهارشنبه 12 مهر 1369-سالن طبیب دانشکده پزشکی

نتیجه گیری:مطالعه ما نشان می دهد که سطح سرمی رده سلولیTh-17و سیتوکین هایIL-17و IL-23به طور معناداری در بیماران مبتلا به دیابت تیپ1 در مقایسه با گروه کنترل بالاتر است.شاید بتوان نتیجه گرفت که سطح بالای این فاکتورها در روند ایجاد و پیشرفت بیماری دیابت تیپ1 مؤثر است و استفاده از مهار کننده های این رده سلولی می تواند در جلوگیری از ایجاد و یا پیشرفت بیماری مفید باشد.پیشنهاد می گردد تغییرات دینامیک تعداد رده سلولیTh-17 ، IL-17و IL-23در زمان های مختلف بعد از ابتلا به بیماری بررسی گردد. در این صورت می توان به طور دقیق به پایش ارتباط این فاکتورها با رفتار کلینیکی مشهود در بیماران پرداخت.

ساعت : 14:42 -  روز  : دو شنبه  - 10 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :46