دفاع از پایان نامه دکترای عمومی

عنوان پایان نامهبررسی ارتباط سطح سرمی فرم محلول رسپتور دو  فاکتور رشد اندوتلیال عروق(sVEGFR-2)  با شدت بیماری مالتیپل اسکلروز(MS)

اساتید راهنما و مشاور : جناب آقای دکتر ابراهیم کوچکی، جناب آقای دکتر حسن نکویی نژاد، جناب آقای دکتر مجتبی صحت

مکان و زمان ارائه پایان نامه : روز چهارشنبه مورخ 5/7/96 ساعت 12:30 تالارتریتا دانشکده پزشکی

چکیده پایان نامه :مطالعات قبلی نشان داده اند که فرایند آنژیوژنز در پیشرفت بیماریهای التهابی مزمن مثل بیماری مالتیپل اسکلروز دارای نقشی چشمگیر می باشد.همچنین این مطلب که فاکتور رشد اندوتلیال عروق به عنوان یک فاکتور آغاز کننده آنژیوژنز عمل می کند به اثبات رسیده است.

اخیرا مطالعات نشان داده اند که فرمی محلول از رسپتور این فاکتور به نام  sVEGFR2توانایی اتصال به فاکتور VEGFو در نتیجه مهار اتصال آن به رسپتور عملکردی خود واقع بر روی سلولهای اندوتلیال و به دنبال آن جلوگیری از مکانیسم آنژیوژنز را داراست. با توجه به این مسئله به نظر می رسد بتوان با استفاده از اثر این فاکتور محلول و نقش آن در کاهش آنژیوژنز ، از آن به عنوان یک روش درمانی برای کاهش علایم و ناتوانی در برخی از بیماریهای التهابی مزمن مانند مالتیپل اسکلروز استفاده نمود. هدف از این مطالعه بررسی ارتباط بین  sVEGFR-2و  شدت ناتوانی در بیماران مبتلا به MS  است که بنابر دانش محققین تاکنون مورد ارزیابی قرار نگرفته است.

ساعت : 16:26 -  روز  : دو شنبه  - 3 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :78