دفاع از پایان نامه دکترای عمومی

استاد مشاور:دکتر سید علیرض مروجی

زمان ارائه  : سه شنبه 17/12/95ساعت 30/12

مکان ارائه  : سالن طبیب

نتیجه: در این مطالعه مشاهده شد که درمان با باکلوفن به طور معناداری باعث بهبود علایم بالینی بیماران گردیده است. همچنین مشاهده شد، درمان با باکلوفن به طور معناداری باعث تغییر فلومتری بیماران می­گردد. میانگین ادرار باقیمانده قبل درمان در گروه تحت درمان با باکلوفن و پلاسبو از نظر آماری اختلاف معناداری نداشت.این میانگین بعد درمان توسط باکلوفن و پلاسبو، به طرز معناداری با هم اختلاف داشت. به نحوی که در گروه درمان شده با باکلوفن به طور معناداری کاهش یافته بود. در مطالعه حاضر مشاهده شد،درمان با باکلوفن به طور معناداری باعث ایجاد تغییر ضخامت جداره مثانه در بیماران نمی­شود. همچنین در مطالعه­ ی ما مشاهده شد، درمان با باکلوفن به طور معناداری باعث ایجاد عوارض در بیماران نمی­شود.

::

ساعت : 9:17 -  روز  : سه شنبه  - 17 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :277