دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

عنوان پایان : بررسی تاثیر مکمل غذایی کاندنسیل بر پارامترهای اسپرمی و ساختار کروماتین در رت ها پس از القای واریکوسل

استاد راهنما
: آقای دکتر حسن حسنی - آقای دکتر همایون نادریان

زمان ارائه  : شنبه 30/11/95ساعت 30/12

مکان ارائه  : سالن طبیب

نتیجه : واریکوسل یک ناهنجاری عروقی در سیستم وریدی بیضه است. مطالعات زیادی نشان داده  است که واریکوسل با ایجاد اختلال در سیستم آندوکرینی بافت بیضه روند اسپرماتوژنز واسپرمیوژنز را دچار اختلال می نماید.همچنین با سطح بالای ROSدر اسپرم و کاهش ظرفیت آنتی اکسیدانتی مایع منی در ارتباط است. درک تاثیرات گسترده ی استرس اکسیداتیوها به عنوان علت اصلی در پاتوژنز تخریب بیضه ی مردان مبتلا به واریکوسل باعث می شود که درمان آنتی اکسیدانتی گزینه مورد توجهی باشد.هدف از انجام این مطالعه ایجاد القا وریکوسل درمدل حیوانی از طریق بستن ورید کلیوی چپ وبررسی تاثیر مکمل غذایی کاندنسیل می باشد.

ساعت : 8:17 -  روز  : شنبه  - 30 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :271