رسالت دانشکده پزشکی : ما برانیم تا دانشجویانی تربیت نماییم که در موقعیت حرفه ای از اساتید خود برتر باشند

8:36:52 PM 1398 / 03 / 05
 


گروه تغذیه

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان
 

 

 مشخصات گروه

    سال تاسیس گروه : 1391

    نام گروه: گروه آموزشی علوم تغذیه

    مدیرگروه: آقای دکتر محسن تقی زاده

 

اعضای گروه

     دکتر محسن تقی زاده (دکترای  تخصصی علوم تغذیه)

     دکتر ذات اله عاصمی (دکترای  تخصصی علوم تغذیه)

    دکتر رضا شرافتی  (دکترای  تخصصی بهداشت موادغذایی)

    دکتر نسرین شریفی  (دکترای  تخصصی علوم تغذیه)

     دکتر صادق جعفرنژاد (دکترای  تخصصی علوم تغذیه)

    زینب کریمی (کارشناس گروه)

 

 

        آدرس وتلفن گروه :

    کاشان –بلوار قطب راوندی- دانشگاه علوم پزشکی کاشان –دانشکده پزشکی-  گروه تغذیه- تلفن:55620608 -031

 

تاریخچه  گروه تغذیه

 گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال 1391 با هدف تربیت کارشناسان علوم تغذیه در دانشکده پزشکی آغاز به کار نمود. در این گروه سالانه بیش از 30 دانشجو در دوره روزانه در مقطع کارشناسی تغذیه، دانش آموخته می شوند و بطور متوسط ، در هر دوره درصد قابل توجهی از دانش آموختگان کارشناسی این گروه آموزشی به مقاطع بالاتر این رشته راه یافته اند.

 از سال 1396، گروه تغذیه با تکمیل کادر آموزشی خود موفق به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد علوم تغذیه گردید. این گروه علاوه بر داشتن اعضای هیات علمی، دارای امکانات و تجهیزاتی همچون آزمایشگاه شیمی مواد غذایی و آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذایی، آزمایشگاه تخصصی مرکز تحقیقات در دانشکده پزشکی و مرکز تغذیه بالینی جهت ارائه آموزش و خدمات مراقبت بالینی و رژیم درمانی در بیمارستان شهید بهشتی کاشان می باشد.

 

اهداف راهبردی گروه تغذیه:

  1. تربیت نیروی متخصص در سطوح کارشناسی و کارشناسی ارشد علوم تغذیه
  2. طراحی و اجرای پژوهشهای مرتبط با حوزه تغذیه بالینی و تغذیه جامعه و انتشار نتایج حاصله در مجلات معتبر
  3. تهیه طرح درس برای تمام دروس مربوطه در مقاطع مختلف جهت آموزش موثر
  4. آموزش و راهنمایی دانشجویان جهت انجام پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری
  5.  برگزاری کارگاههای آموزشی برای دانشجویان و فارغ التحصیلان جهت به روز شدن اطلاعات ایشان
  6. برنامه ریزی و ایجاد زیر ساخت های سخت افزاری و نرم افزاری جهت پذیرش دانشجو در سطح دکترای تخصصی علوم تغذیه و کارشناسی ارشد ایمنی مواد غذایی
  7. بسترسازی، برنامه‌ریزی، حمایت، هدایت و ارائه آموزشهای مستمر تغذیه و طب سنتی در سطوح مختلف افراد جامعه
  8.  نهادینه کردن ارائه خدمات بویژه در امر سلامت(بهداشت و پیشگیری) بر مبنای تغذیه صحیح و آموزه های طب سنتی ایران در شبکه‌ها و مراکز بهداشتی درمانی
  9. ارایه اطلاعات صحیح و مستدل مبتنی بر شواهد در حیطه علوم تغذیه

 

 

                                                                                                                                                              تاریخ آخرین ویرایش :11/10/97


 

   

جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر