کلیه دانشجویان دانشگاه تحت پوشش بیمه حوادث دانشجویی قرار گرفتند

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، کلیه دانشجویان دانشگاه تحت پوشش بیمه حوادث قرار دارند.

معاون دانشجویی فرهنگی با اشاره به خبر فوق گفت: تمامی دانشجویان دانشگاه به تعداد 2600 نفر تحت پوشش بیمه حوادث قرار گرفته و برای آنها کارت بیمه حوادث صادر شده

وی افزود: دانشجویانی که در این مدت احیاناً دچار حادثه یا اتفاقی شوند ظرف مدت 30 روز فرصت دارند با مراجعه به اداره رفاه دانشجویان از مزایای بیمه مربوطه بهره مند

دکتر مازوچی یادآور شد: بیمه حوادث دانشجویان رایگان می باشد و هیچگونه وجهی از دانشجویان اخذ نمی گردد.

وی اذعان داشت: بیمه مذکور بدون محدودیت زمانی و مکانی است یعنی هر زمان از شبانه روز در تمام ایام سال و هر مکان چه در محیط دانشگاه و یا غیر آن را تحت پوشش قرار می دهد.

دکتر مازوچی در خصوص تعهدات و مزایای بیمه گفت: جبران هزینه های پزشکی  ناشی از حوادث حداکثر تا 20.000.000ریال و حوادث منجر به نقص عضو کلی و جزئی به میزان 150.000.000 ریال و همچنینحوادث منجر به فوت به میزان 150.000.000 ریال می باشد.

وی در پایان عنوان کرد دانشجویان متاهل نیز می توانند شخصاً با مراجعه به نمایندگی طرف قرارداد، در قبال پرداخت هر نفر 20.000 ریال، همسر(در صورتی که دانشجو نباشد) و فرزندان خود را نیز تحت پوشش قرار دهند.

مشاهده مزایا و تعهدات بیمه گر

منبع خبر: پرتال معاونت دانشجویی فرهنگی

ساعت : 8:7 -  روز  : پنج شنبه  - 22 /  8 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :684