کارگاه یک روزه پیشگیری از اعتیاد در دانشجویان

کارگاه یک روزه پیشگیری از اعتیاد در دانشجویان  ویژه اعضاء هیئت علمی درتاریخ 28/9/91 در سالن  دکتر قریب دانشکده پزشکی به همت گروه روانشناسی بالینی وبا همکاری  گروه آموزشی روانپزشکی و دفتر  پیشگیری از اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار گردید.فوکال پوینت اعتیاد دانشگاه سرکار خانم دکتر فاطمه سادات قریشی  ضمن افتتاح برنامه آماری درمورد  اعتیاد  ,عوارض آن را درایران ارائه نمودند .سپس آقای دکتر گودرز عکاشه ، آقای دکتر عبداله امیدی ،آقای دکتر ابولفضل محمدی وخانم دکتر زرگر در رابطه با  انواع مواد اعتیاد آورو راههای پیشگیری از اعتیاد  مطالب مفیدی  بیان نمودند.

ساعت : 13:51 -  روز  : سه شنبه  - 28 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1023