آزمون صلاحیت بالینی

به اطلاع می رساند آزمون صلاحیت بالینی ویژه کارورزان پزشکی،در 2 نوبت (اسفند و شهریور هر سال)در مرکز مهارتهای بالینی برگزار می گردد.کسانی که تا زمان فوق فارغ التحصیل می گردند موظف هستند در این آزمون شرکت نموده و حد نصاب نمره لازم را کسب نمایند. درصورت عدم کسب حد نصاب نمره تجدید دوره به ازای هر ماه یک هفته خواهد بود.

دانشجویان جهت ثبت نام در آزمون به آموزش دانشکده پزشکی مراجعه نموده و فرم مربوطه را پر نمایند.ضمناً در دست داشتن گواهی کارگاه CPRجهت ثبت نام الزامی است.تاریخ برگزاری آزمون  16/12/91 و مهلت ثبت نام برای آزمون اسفند ماه حداکثرتا تاریخ 30/11/91 می باشد.

ساعت : 11:26 -  روز  : سه شنبه  - 28 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1240