سلسله جلسات ادواری معاون آموزشی دانشگاه با گروههای آموزشی پایه برگزار شد

سلسله جلسات ادواری معاونآموزشی دانشگاه با گروههای آموزشی پایه  با موضوع " ارتباط با مخاطب" با حضور معاون آموزشی دانشگاه، سرپرست و جمعی از مسئولین دانشکده پزشکی و اعضای گروه های انگل شناسی و میکروب شناسی روز چهارشنبه مورخ 1401/2/21 در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر محسن اربابی مدیر گروه انگل شناسی و دکتر احمد خورشیدی مدیر گروه میکروب شناسی در این نشست گزارشی را از وضعیت و فعالیت های  گروه های مذکور در سال تحصیلی جاری ارائه نمودند.

برپایه این گزارش در ادامه اعضای گروه های انگل شناسی و میکروب شناسی در خصوص مسایل آموزشی، رفاهی و... این گروهها با مسئولان دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ساعت : 13:9 -  روز  : چهار شنبه  - 21 /  2 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :68