اعضاء هیأت بورد گروه جراحی عمومی وزارت بهداشت از دانشگاه بازدید کردند

اعضاء هیأت بورد گروه جراحی عمومی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز سه شنبه مورخ 20/2/1401 از گروه جراحی عمومی دانشگاه  بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این بازدید به منظور امکان سنجی ظرفیتهای دانشگاه در خصوص ادامه تربیت دانشجویان مقطع  دستیاری رشته جراحی عمومی صورت گرفت.

دکتر بهروز کلیدری، دکتر اسماعیل حاجی نصرالله و دکتر حمیدرضا علیزاده اطاق فر اعضاء هیئت بورد گروه جراحی عمومی در این بازدید از امکانات و فضاهای آموزشی و تحقیقاتی گروه و مراکز مرتبط با گروه در بیمارستان بهشتی بازدید  به عمل آوردند.

بر اساس این گزارش،در نشست سرپرست و مدیران دانشکده پزشکی و اعضای هیئت علمی گروه جراحی عمومی دانشگاه  با  اعضاء هیأت بورد وزارت متبوع ، چالشها و مسایل  پیش روی این گروه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

دکتر عبدالحسین داوودآبادی مدیر گروه جراحی عمومی  نیز  در این نشست در رابطه با سابقه گروه، اهمیت این رشته، اعضائ هیئت علمی , دستیاران , امکانات گروه و همچنین  توجه و پشتیبانی دانشگاه و دانشکده توضیحات مبسوطی ارائه نمود.

در پایان هریک از اعضاء دیدگاه های خود را در مورد تربیت دانشجویان در مقطع دستیاری ، امکانات و شرایط ، انگیزه و علاقه خود جهت پذیرش دانشجو و توجه دانشگاه به این امر را بیان کردند.

ساعت : 12:59 -  روز  : چهار شنبه  - 21 /  2 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :45