پیام تبریک سرپرست دانشکده پزشکی به مناسبت روز معلم و استاد

سرپرست دانشکده پزشکی به مناسبت فرا رسیدن 12 اردیبهشت،ضمن گرامیداشت شهادت استاد مرتضی مطهری(ره)، در پیامی سالروز پاسداشت مقام والای معلم را به تمامی معلمان و اساتید، خصوصا اساتید فرهیخته ی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی متن پیام تبریک دکتر مهدی نورالدینی بدین شرح است:

"معلم متحول کننده‏ جان لایعلم انسان‌ها به روان عالم است". مقام معظم رهبری(مدّظله العالی)

بی تردید، تجلیل از معلمان و اساتید، تکریم منزلت رفیع علم و علم آموزی است و چه بهانه‌ای نیکوتر از سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری برای بزرگداشت مرتبت والای معلم تا مقام رفیع معلمین را ارج نهیم و قدردان و سپاسگذار این میراث داران انبیاء الهی و اربابان معرفت باشیم.

استادِ شهید مرتضی مطهری شخصیتی اثر گذار و چهره ای مشعشع در دوران رویش و رشد انقلاب اسلامی ایران بوده است. وی به عنوان متفکری اندیشمند و فیلسوفی بزرگ ، مجاهدانه در راستای روشنگری و احیای تفکر دینی گام برداشت و در این راه مقدس، آماج تیر بدخواهان و کج اندیشان قرار گرفت و نام خود را به عنوان معلم راستین انقلاب اسلامی جاودانه ساخت.

اینجانب با افتخار به خدمتگزاری در عرصه متعالی علم و دانش،ضمن ارج نهادن به مقام شامخ استاد شهید مرتضی مطهری و شهدای والا مقام سنگر مقدس تعلیم و تربیت، روز معلم و استاد را به همه اساتید، معلمین و تلاشگران صبور، متعهد و سخت کوش عرصه فرزانگی و دانایی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیقات روز افزون و سلامتی و سربلندی همه استادان محترم در سراسر کشور عزیزمان بویژه اساتید گرانقدر دانشگاه علوم پزشکی کاشان را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.

ساعت : 12:38 -  روز  : یکشنبه  - 11 /  2 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :56