سلسله جلسات ادواری معاون آموزشی دانشگاه با گروههای آموزشی پایه برگزار شد

سلسله جلسات ادواری معاون آموزشی دانشگاه با گروههای آموزشی پایه  با موضوع "ارتباط با مخاطب" با حضور معاون آموزشی دانشگاه، سرپرست و جمعی از مسئولین دانشکده پزشکی و اعضای گروه های آداب پزشکی و معارف روز چهارشنبه مورخ 1401/2/7 در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر زهرا زنجانی مدیر گروه آداب پزشکی و حجت الاسلام علیرضا شاه فضل مدیر گروه معارف در این نشست گزارشی را از وضعیت و فعالیت های گروه های مذکور در سال تحصیلی جاری ارائه نمودند.

برپایه این گزارش در ادامه اعضای گروه های آداب پزشکی و معارف در خصوص مسایل آموزشی، رفاهی و... این گروهها با مسئولان دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ساعت : 14:53 -  روز  : شنبه  - 10 /  2 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :56