جلسه کمیته ایمنی دانشکده پزشکی برگزار شد

جلسه کمیته ایمنی دانشکده پزشکی با حضور دبیر کمیته ایمنی دانشکده پزشکی و جمعی از کارشناسان گروههای آموزشی پایه و بالینی روز شنبه مورخ 1400/9/2 در سالن حکیم دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دبیر کمیته ایمنی دانشکده ضمن اشاره به برگزاری کارگاه اطفای حریق در اولین جلسه از کمیته ایمنی دانشکده پزشکی اظهار داشت: اهمیت اطفای حریق و کمک های اولیه، فرهنگ سازی و رعایت نکات ایمنی و اهمیت بحث آموزش و یادگیری نکات کلیدی، شرح  مثلت آتش و نحوی اطفای هر گونه مواد و دسته بندی آن ها از جمله موارد مطرح شده در بخش تئوری این کارگاه بود.

دکتر محمد شایسته پور افزود: بعد از اجرای کلاس تئوری،  کارشناس آتش نشانی در محوطه باز دانشکده به شرح ساختار و نحو عملکرد کپسول های CO2 و پودرو گاز  به صورت عملی پرداخت.

این گزارش حاکیست: پس از تکمیل آموزش و توضیحات تئوری و عملی افراد حاضر آموخته های خود را به صورت عملی ارزیابی نمودند.

ساعت : 15:32 -  روز  : چهار شنبه  - 3 /  9 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :55