جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد روانشناسی برگزار شد

جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود 1400-1401 کارشناسی ارشد روانشناسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان  با حضور مدیر و اعضای گروه روان شناسی بالینی  و دانشجویان جدیدالورود این رشته روز دوشنبه 1400/8/25  در سالن روانشناسی بالینی برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دکتر عبداله امیدی مدیر گروه روانشناسی بالینی ضمن خیر مقدم به دانشجویان در مورد برنامه ها و قوانین آموزشی و پژوهشی مطالبی را بیان نمود.

این گزارش حاکیست: وجیهه روحی  کارشناس امور پژوهشی دانشکده به آموزش سامانه پژوهان به دانشجویان پرداخت و سئوالات آنها را پاسخ داد.

ساعت : 14:10 -  روز  : چهار شنبه  - 26 /  8 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :88