کمیته مشترک اخلاق در پژوهش تشکیل شد

کمیته مشترک اخلاق در پژوهش های  زیست پزشکی سازمانی و دانشگاهی روز سه شنبه مورخ 99/12/12 در سالن دکتر محمد قریب دانشکده پزشکی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر علی صابر متخصص اخلاق پزشکی گزارش کاملی از دستورالعمل نحوه تشکیل، روش کار و شرح وظایف کارگروه/ کمیته های اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی ارائه نمود.

گفتنی است: کمیته های منطقه ای اخلاق در پژوهش علوم پزشکی به منظور دستیابی به اهداف و ارزشهای والای اخلاقی و حفظ شأن و کرامت انسانی در انجام پژوهش های پزشکی و تاکید بر رعایت جنبه های شرعی، حقوقی و اخلاق در پژوهش های علوم پزشکی، تشکیل شده اند.

ساعت : 10:39 -  روز  : شنبه  - 16 /  12 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :83