کارگاه آشنایی با اورژانس پیش بیمارستانی برگزار شد

کارگاه دو روزه آشنایی با اورژانس پیش بیمارستانی  ویژه کارورزان پزشکی اجتماعی در روزهای شنبه و یکشنبه مورخ 20 و 99/10/21 برگزار شد.

مدیرگروه پزشکی اجتماعی با بیان اینکه ماهیت حوادث اورژانسی و خطرناک به گونه‌ای است که نیازمند اقدامات درمانی سریع می باشد، اظهار داشت: تحقیقات نشان می دهد پزشکان جوان هنوز در برخورد با شرایطی که جان بیمار را تهدید می کند، آمادگی کافی ندارند.

دکتر مجتبی صحت  افزود: با توجه به نیازی که در این زمینه احساس می شد، گروه پزشکی اجتماعی،با هدف افزایش  مهارت های عملی دانشجویان پزشکی در برخورد با بیماران اورژانسی، اقدام به برگزاری این کارگاه نموده است.

گفتنی است این کارگاه هر ماه توسط گروه پزشکی اجتماعی با همکاری مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کاشان برگزار می گردد.

ساعت : 15:10 -  روز  : یکشنبه  - 21 /  10 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :66