نشست گروه استدلال بالینی برگزار شد

سلسله نشست های گروه استدلال بالینی در تاریخ های  99/8/27 و99/9/24 در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی در دومین جلسه گروه استدلال بالینی دکتر زهرا سلیمانی مدیر گروه مطالبی پیرامون اهداف از پیش تعیین شده ارائه نمود.

این گزارش حاکیست در ادامه نشست اعضای گروه در خصوص مطالب ارایه شده به بحث و تبادل نظر پراختند.

برپایه این گزارش: در سومین جلسه گروه استدلال بالینی که در تاریخ 24/9/99 در سالن یلدای ساختمان فرقانی برگزار گردید در ابتدا فرایند استدلال بالینی توسط دکتر مرضیه نقوی ارائه گردید و عناوین تدریس اساتید معین شد و مقرر شد اساتید در جلسه آتی محتواها به همراه سوالات آزمون که به روش KFبرگزار خواهد شد را تحویل نمایند.

ساعت : 10:22 -  روز  : شنبه  - 13 /  10 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :33