مصاحبه علمی متقاضیان شانزدهمین فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

جلسات بررسی و مصاحبه صلاحیت علمی از متقاضیان شانزدهمین فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی در دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، سرپرست دانشکده پزشکی با اشاره به اینکه  تاکنون 6 جلسه از سلسله جلسات مصاحبه انجام شده است؛اظهار داشت: جلسات بررسی و مصاحبه علمی از متقاضیان فراخوان جذب هیئت علمی هنوز ادامه دارد.

دکتر سید امیرحسن متینی افزود: رزومه و فعالیت های آموزشی، پژوهشی، توانمندی استفاده از بانکهای اطلاعاتی، تسلط به زبان انگلیسی و نحوه تدریس در جلسات مصاحبه از متقاضیان مورد بررسی قرار می گیرد.

ساعت : 14:45 -  روز  : سه شنبه  - 13 /  3 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :330