پیام تبریک سرپرست دانشکده پزشکی به مناسبت عید سعید فطر

سرپرست دانشکده پزشکی در پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت.

متن پیام دکتر سید امیرحسن متینی به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

عید فطر، عید فطرتهای روشنی می باشد که پس از گذشت ماه مبارک رمضان در نخستین روز ماه شوال اجر و پاداش خود را تنها در قرب الهی جستجو می کنند. روزی است، که انسان به فطرت پاک خود باز می گردد.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، حلول این عید بزرگ را به جامعه دانشگاهی، اساتید معزز و همکاران عزیز، دانشجویان گرامی و جمیع خادمین عرصه سلامت شهرستان کاشان صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال مسالت می نمایم ما را در راه ارتقاء و پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بویژه در عرصه تامین، حفظ و ارتقای سلامت موفق و پیروز بدارد.

ساعت : 13:43 -  روز  : شنبه  - 3 /  3 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :127