اعضاء هیأت ارزشیابی رشته تخصصی جراحی معز و اعصاب وزارت بهداشت از دانشگاه بازدید کردند

اعضاء هیأت ارزشیابی رشته تخصصی جراحی مغز و اعصاب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز دوشنبه مورخ 98/11/14 از گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه  بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این بازدید به منظور امکان سنجی ظرفیتهای دانشگاه در خصوص ادامه  تربیت دانشجو در مقطع دستیاری رشته تخصصی جراحی مغز و اعصاب صورت گرفت.

دکترمسیح صبوری، دکتربهرام امیرمنصور، دکتر علیرضا خوشنویسان  اعضاء هیئت ارزشیابی و مریم میلاد کارشناس دبیرخانه ی شورای آموزش پزشکی و تخصصی، در این بازدید از امکانات و فضاهای آموزشی و تحقیقاتی گروه و مراکز مرتبط با گروه در بیمارستان بهشتی بازدید  به عمل آوردند.

بر اساس این گزارش،در نشست رییس و معاون آموزشی دانشگاه، مدیران دانشکده پزشکی و اعضای هیئت علمی گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه  با  اعضاء هیأت ارزشیابی وزارت متبوع ، مسایل  پیش روی این گروه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

دکتر اسماعیل فخاریان مدیر گروه جراحی مغز و اعصاب  نیز  در این نشست در رابطه با سابقه گروه، اهمیت این رشته، اعضائ هیئت علمی، امکانات گروه و همچنین  توجه و پشتیبانی دانشگاه و دانشکده توضیحات مبسوطی ارائه نمود.

در پایان هریک از اعضاء دیدگاه های خود را در مورد تربیت دانشجویان در مقطع دستیاری ، امکانات و شرایط ، انگیزه و علاقه خود جهت پذیرش دانشجو و توجه دانشگاه به این امر را بیان کردند.

برپایه این گزارش، در نشست دستیاران گروه جراحی عمومی  و اعضاء هیأت ارزشیابی  وزارت متبوع ، در خصوص وضعیت آموزشی ، امکانات گروه جراحی و مسایل پیش روی دستیاران این گروه  با دستیاران بحث و تبادل نظر شد.

ساعت : 15:9 -  روز  : سه شنبه  - 15 /  11 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :132