نشست مدیر امور بین الملل دانشگاه با نمایندگان جذب دانشجو از کشورهای هندوستان و استرالیا  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، نشست مشترکی در خصوص انعقاد تفاهم نامه مشترک و همچنین چگونگی انجام همکاریهای دانشگاه علوم پزشکی کاشان با نمایندگان کشورهای هندوستان و استرالیا دکتر سید هدایت علیشاه رضوی  جهت جذب دانشجو از کشورهای مختلف بر اساس قوانین و مقررات کشور جمهوری اسلامی ایران و کشورهای مربوطه در دفتر ریاست دانشکده پزشکی مورخ 21/10/98 برگزارگردید.

در این جلسه نماینده هندوستان به بیان اهداف موسسه مربوطه و فعالیت های در حال انجام پرداخت.

دکتر مشکدانیان در خصوص معرفی شهرستان کاشان، دانشگاه علوم پزشکی کاشان و بیمارستانهای آموزشی، ظرفیتها وپتانسیل های آموزشی(کوتاه مدت و بلند مدت) ، پژوهشی و درمانیمطالب مبسوطی را بیان کرد.

در ادامه  در خصوص  پذیرش دانشجو، توریسم سلامت وانعقاد تفاهم نامه مشترک بحث و تبادل نظرشد.

ساعت : 15:27 -  روز  : دو شنبه  - 23 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :272