نشست شورای مدیران دانشکده پزشکی برگزار شد

نشست شورای مدیران دانشکده پزشکی با حضور سرپرست دانشکده پزشکی، معاونین آموزشی علوم پایه و بالینی، معاون اداری مالی، معاون و مدیر پژوهشی،  مدیر دفتر توسعه و آموزش پزشکی، مدیر امور بین الملل  دانشکده روز  دوشنبه مورخ 98/10/16 در دفتر ریاست این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، مدیر امور بین الملل دانشکده گزارشی در خصوص عملکرد واحد بین الملل ارائه نمود.

این گزارش حاکیست: پیگیری صورتجلسه قبلی شورای مدیران،  بررسی مسایل آموزشی گروه های آموزشی دانشکده، بحث و تبادل نظر در خصوص برنامه های آتی دانشکده و ..... از مباحث مطرح شده در این نشست بود.

ساعت : 15:53 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :274