کارگاه CPR ویژه دستیاران گروههای بالینی برگزار شد

کارگاه ارتقاء توانمندی CPR  ویژه دستیاران گروه های بالینی در روز سه شنبه مورخ 98/9/26  با حضور 50 نفر از دستیاران در مرکز مهارتهای بالینی   ساختمان فرقانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی در این کارگاه مباحث CPRابتدا به صورت تئوری توسط اساتید گروه بیهوشی و قلب توضیح داده شد و سپس دانشجویان در سه گروه به تمرین مهارت  عملی پرداختند.

این گزارش حاکیست:  در این کارگاه که به صورت سه ایستگاه 30 دقیقه ای طراحی شده بود، مباحث باز کردن راه هوایی اولیه و پیشرفته وانجام سناریوی CPR ارائه شد.

گفتنی است : این کارگاه که با همت گروه بیهوشی و همکاری مرکز مهارت بالینی و اورژانس 115 برگزار گردید،  از ساعت 8 صبح شروع و تا ساعت 14 ادامه داشت.

ساعت : 12:14 -  روز  : یکشنبه  - 1 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :358