نشست رییس دانشگاه با مسئولین پردیس دانشگاه

نشست ریاست دانشگاه با سرپرست، معاونین و مدیران دانشکده ها، روز یکشنبه مورخ 98/9/17در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر مجید حسن زاده مسئول ساماندهی پردیس دانشگاه و معاون اداری مالی دانشکده پزشکی هدف از برگزاری این نشست را بررسی نقاط ضعف و قوت نقشه جامع پردیس و ارائه راهکار برای ساماندهی بهتر فضاهای پردیس دانشکده عنوان نمود.

کارشناس شرکت طرف قرار داد دانشگاه توضیحاتی را در خصوص نقشه پردیس دانشگاه، جانمایی فضاهای آموزشی، درمانی، تفریحی و پشتیبانی ارائه کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی رییس دانشگاه ضمن جمع بندی مطالب مطرح شده،ایجاد پارکینگ مسقف برای کارکنان و اعضای هیت علمی دانشگاه و نیز جابه جایی درب ورودی دانشگاه به دلیل مسایل پیش آمده و خطرات پیش رو، را از  اولویت های اول برشمرد و جهت اجرای آن نظریه های ارشادی خود را بیان کرد.

ساعت : 12:24 -  روز  : دو شنبه  - 18 /  9 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :296