آزمون صلاحیت بالینی دانش آموختگان پزشکی دانشگاه برگزار شد

آزمون تعیین صلاحیت بالینی پزشکان عمومی همزمان با سراسر کشور  در روز پنج شنبه مورخ 23/8/98 در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی؛ دکتر عباس ارج معاون آموزشی بالینی دانشکده ضمن بازدید از روند انجام آزمون صلاحیت های بالینی دانشگاه اظهار داشت این آزمون به منظور ارزیابی تعیین توانمندی بالینی دانش آموختگان پزشکی عمومی برگزار می شود و شرط فارغ التحصیلی همچنین شرکت در امتحان دستیاری دانشجویان در مقطع کارورزی قبولی در آزمون صلاحیت بالینی می باشد.

مدیر مرکز مهارتهای بالینی و دبیر آزمون صلاحیت بالینی نیز  با اشاره به شرکت تعداد 22 نفر از دانشجویان رشته پزشکی مشغول به تحصیل در مرحله کارورزی در آزمون صلاحیت های بالینی این دوره اظهار داشت:آزمون در دو گروه 11 نفره برگزار شد.

دکتر زهرا سلیمانی  افزود: برای این نوبت از آزمون 12 ایستگاه  سوال و3 ایستگاه استراحت طراحی شده و مدت زمان هر ایستگاه 6 دقیقه با احتساب یک دقیقه زمان چرخش میان ایستگاه ها است.

ساعت : 13:52 -  روز  : دو شنبه  - 27 /  8 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :147