جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود دانشکده پزشکی برگزار شد

جلسه معارفه دانشجویان  جدید الورود دانشکده پزشکی با حضورسرپرست دانشکده پزشکی، معاون آموزشی علوم پایه و تحصیلات تکمیلی، معاون اداری ومالی دانشکده، معاون پزشکی عمومی  و سایر مسئولین روز دو شنبه مورخ 15/7/98 در سالن دکتر محمد قریب دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، سرپرست دانشکده در این مراسم ضمن خیر مقدم به دانشجویان  جدیدالورود دانشگاه برای آنها در این دوره حساس آرزوی موفقیت کرد.

دکتر امیر حسن متینی به بیان تاریخچه ای از دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تعداد دانشکده ها و  مراکز آموزشی- درمانی، و مراکز  تحقیقاتی پرداخت.

دکتر محمد علی اطلسی معاون آموزشی علوم پایه و تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی در این نشست به بیان آیین نامه و قوانین آموزشی دوره پزشکی عمومی پرداخت.

دکتر مجید حسن زاده معاون اداری مالی و دکتر فرهاد مدنی معاون پزشکی عمومی دانشکده نیز در این نشست ضمن اشاره خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود برای آنها آرزوی موفقیت کردند.

مسئول اساتید مشاور دانشکده نیز ضمن اشاره به اهمیت و جایگاه مشاوره و راهنمائی در دستیابی دانشجویان به اهداف آموزشی، گزارشی از  آیین نامه استاد مشاور برای دانشجویان کلیه مقاطع دانشگاه‏های  علوم پزشکی را ارائه داد.

ساعت : 9:37 -  روز  : چهار شنبه  - 17 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :126