نشست مشترک مدیر بین الملل و معاون آموزشی دانشگاه با مدیران بین الملل دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی کاشان در روز چهارشنبه مورخ 10 /7 /98 در دفتر معاونت آموزشی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  هدف از برگزاری این نشست عملیاتی نمودن فعالیت ها و ارائه برنامه عملیاتی شش ماه دوم سال 98 ، ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده تا کنون بود.

لازم به ذکر است، در این نشست مدیران بین الملل هر دانشکده به گزارش مبسوطی از فعالیت های انجام شده خود پرداختند.

ساعت : 14:27 -  روز  : شنبه  - 13 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :74