کارگاه یک روزه مقدماتی کارورزان جدید الورود دانشگاه برگزار شد

کارگاه یک روزه مقدماتی کارورزان جدید الورود با حضور مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده روز یکشنبه مورخ 31/6/98 در سالن طبیب این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده در ابتدای کارگاه ضمن خیر مقدم به کارورزان جدیدالورود  برای آنها در این دوره آرزوی موفقیت کرد.

دکتر فرهاد مدنی در این کارگاه در خصوص مقررات و آیین نامه های دوره کارورزی مطالبی را بیان نمود.

در ادامه کارگاه های مقدماتی با عناوین "استانداردهای آموزشی بالینی" توسط دکتر منصوره مومن هروی، "اصول مستند سازی" توسط دکتر زهرا میدانی و "کنترل عفونت بیمارستانی" توسط زهره سادات میرحسینی برگزار شد.

ساعت : 9:54 -  روز  : سه شنبه  - 2 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :864