جلسه معارفه دانشجویان دستیاری جدید الورود دانشگاه برگزار شد

جلسه معارفه دانشجویان دستیاری جدید الورود با حضور سرپرست دانشکده پزشکی ، معاون آموزشی علوم بالینی و تحصیلات تکمیلی  و سایر مسئولین روز شنبه مورخ 30/6/98 در سالن دکتر محمد قریب دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، معاون آموزشی دانشگاه نیز در این مراسم ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان، به بیان اهداف برنامه های دوره دستیاری پرداخت.

دکتر عباس تقوی  اردکانی در ادامه سخنان خود تاریخچه ای از دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تعداد دانشکده ها و  مراکز آموزشی- درمانی، و مراکز  تحقیقاتی را بیان کرد.

سرپرست دانشکده در این مراسم ضمن خیر مقدم به دانشجویان دستیاری جدیدالورود دانشگاه برای آنها در این دوره حساس آرزوی موفقیت کرد.

دکتر سید امیر حسن متینی  با اشاره به  به پذیرش دانشجوی دستیاری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان از سال 1371 تاکنون تصریح کرد: تمام تلاش مسئولین دانشگاه در راستای مهیا نمودن امکانات آموزشی، پژوهشی، رفاهی و معیشتی دانشجویان است تا این عزیزان دغدغه ای جز تحصیل و تلاش علمی نداشته باشند.

معاون آموزشی علوم بالینی دانشکده نیزدر این مراسم ضمن عرض خیر مقدم به دستیاران جدیدالورود دوره دستیاری را از عالی ترین دوره های آموزشی پزشکی دانست و افزود: مطالبه گری در کسب علم ازویژگی های اصلی این دوره است.

دکتر عباس ارج بر لزوم رعایت نظم در محیط بیمارستان، تعامل دانشجویان با یکدیگر و اساتید تاکید کرد.

وی با اشاره به کارگاههای توانمندسازی که پس از جلسه معارفه به صورت مدون برگزار می شود بر لزوم شرکت در این کارگاهها در طول سال تاکید کرد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ، دکتر خمیدرضا بنفشه نیز ضمن معرفی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه مطالبی را در خصوص پزشک پژوهشگر بیان کرد.

گفتنی است: کارگاه های مقدماتی ویژه دستیاران جدید الورود  تا پایان هفته جاری ادامه دارد.

ساعت : 14:9 -  روز  : یکشنبه  - 31 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :234