جلسه تدوین و تصویب رسالت و اهداف دانشکده پزشکی برگزار شد

جلسه تدوین و تصویب رسالت و اهداف دانشکده پزشکی  با حضوررییس سازمان نظام پزشکی، سرپرست معاونین و مدیران دانشکده، سرپرست و معاونین بیمارستان های آموزشی بهشتی، متینی، کارگر نژاد و جمعی از نمایندگان دانشجویی  روز دوشنبه مورخ 98/6/11 در سالن حکیم دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر سید امیر حسن متینی سرپرست دانشکده در این نشست در خصوص ظرفیت و جایگاه رشته پزشکی در کشور مواردی را ارائه نمود.

دکتر محسن اربابی مدیر گروه انگل و قارچ شناسی و مسول بسته رسالت و اهداف کمیته اعتبار بخشی دانشکده به بیان رسالت دانشکده پرداخت.

این گزارش حاکیست: در ادامه اعضا در خصوص رسالت و اهداف دانشکده پزشکی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ساعت : 12:4 -  روز  : چهار شنبه  - 13 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :98