کمیته اخلاق در پژوهش تشکیل شد

کمیته سازمانی اخلاق در پژوهش زیست پزشکی دانشکده پزشکی و دندان پزشکی  روز دوشنبه مورخ 16/2/98  در دفتر ریاست دانشکده پزشکی تشکیل شد.

رییس کمیته سازمانی اخلاق در پژوهش دانشکده پزشکی و دندان پزشکی  در این نشست  هدف از تشکیل این کمیته را نظارت اخلاقی بر پژوهش های زیست پزشکی عنوان کرد و اظهار داشت: کمیته های منطقه ای اخلاق در پژوهش علوم پزشکی به منظور دستیابی به اهداف و ارزشهای والای اخلاقی و حفظ شأن و کرامت انسانی در انجام پژوهش های پزشکی و تاکید بر رعایت جنبه های شرعی، حقوقی و اخلاق در پژوهش های علوم پزشکی، تشکیل شده اند.

دکتر سید امیر حسن متینی با اشاره به اینکه در این کمیته 5 طرح تحقیقاتی و پایان نامه مطرح شد اظهار داشت: 4طرح تحقیقاتی از این تعداد تصویب  شد.

گفتنی است کمیته  اخلاق در پژوهش زیست پزشکی دوشنبه هر هفته برگزار می گردد.

ساعت : 15:41 -  روز  : سه شنبه  - 17 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :189