اعضاء هیأت بورد گروههای زنان و زایمان و ارتوپدی وزارت بهداشت از دانشگاه بازدید کردند

اعضاء هیأت بورد گروههای زنان و زایمان و ارتوپدی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه مورخ 15/2/98 از گروه های آموزشی زنان و زایمان و ارتوپدی  دانشگاه  بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این بازدید به منظور امکان سنجی ظرفیتهای دانشگاه در خصوص ادامه  تربیت دانشجو در مقطع  دستیاری رشته های ارتوپدی و زنان و زایمان صورت گرفت.

دکتر فریبا بهنام فر، دکتر بتول رشیدی، دکتر مریم کاشانیان، دکتر لادن آجری، دکتر ابوالفضل مهدی زاده  اعضاء هیئت بورد گروه زنان و زایمان، دکتر علیرضا منافی، دکتر حمید موسوی اعضای هئیت بورد گروه ارتوپدی و معصومه صفاری کارشناس دبیرخانه ی شورای آموزش پزشکی و تخصصی  در این بازدید از امکانات و فضاهای آموزشی و تحقیقاتی گروه های زنان و زایمان و ارتوپدی و مراکز مرتبط با این گروهها در بیمارستان بهشتی و شبیه خوانی بازدید  به عمل آوردند.

بر اساس این گزارش، در نشست سرپرست و مدیران دانشکده پزشکی، معاون آموزشی بیمارستان بهشتی و اعضای هیئت علمی گروه های زنان و زایمان و ارتوپدی دانشگاه  با  اعضاء هیأت بورد وزارت متبوع ، مسایل  پیش روی این گروه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

دکتر زهرا واحد پور فرد مدیر گروه زنان و زایمان و دکتر غلامرضا خسروی مدیر گروه ارتوپدی دانشگاه در نشست هایی جداگانه در رابطه با سابقه گروه، اهمیت این رشته، اعضائ هیئت علمی، امکانات گروه و همچنین  توجه و پشتیبانی دانشگاه و دانشکده توضیحات مبسوطی ارائه نمودند.

در پایان هریک از اعضاء دیدگاه های خود را در مورد تربیت دانشجویان در مقطع دستیاری ، امکانات و شرایط ، انگیزه و علاقه خود جهت پذیرش دانشجو و توجه دانشگاه به این امر را بیان کردند.

ساعت : 11:1 -  روز  : دو شنبه  - 16 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :125