نمایشگاه دستاوردهای آموزش در دانشگاه برگزار شد

نمایشگاه دستاوردهای آموزش با حضور معاون آموزشی دانشگاه و سرپرستان دانشکده های مختلف و جمعی از مدیران و مسئولین روز شنبه مورخ 7/2/98 در دانشکده پزشکی برگزار شد..

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در این نمایشگاه که به مناسبت هفته آموزش از تاریخ 7لغایت 9 اردیبهشت سال جاری دایر است، اقدامات یکساله بسته‌های طرح تحول آموزش، دفاتر توسعه آموزش علوم پزشکی دانشکده ها و واحدهای توسعه آموزش علوم پزشکی بیمارستانی و واحدهای تابعه مرکز مطالعات و توسعه علوم پزشکی دستاوردهای علمی و آموزشی خود را به نمایش گذاشته اند.

لازم به ذکر است:  این نمایشگاه با برگزاری برنامه اختتامیه در روز دوشنبه 9 اردیبهشت 98 با تجلیل از فعالان آموزشی به پایان خواهد رسید.

ساعت : 9:45 -  روز  : یکشنبه  - 8 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :114