نشست مدیران بین الملل دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد

نشست مدیر بین الملل معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی با مدیران بین الملل دانشکده های بهداشت، دندانپزشکی، پرستاری و مامایی در خصوص بررسی توانمندیها و فرصتهای هر دانشکده در راستای بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی   روز چهارشنبه28/1/98 در دفتر امور بین الملل دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی،  ارائه لیستی از پتانسیل های هر دانشکده پیرامون برگزاری کارگاههای آموزشی در سطوح بین المللی، گزارشی از اقدامات انجام شده واحد بین الملل هر دانشکده،  مشخص نمودن برنامه عملیاتی هر دانشکده تا شش ماه آینده،  توانمندسازی هرچه بیشتر اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه به زبان انگلیسی  و .... از موارد مطرح شده در این نشست بود.

ساعت : 9:45 -  روز  : یکشنبه  - 8 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :77