کارگاه دو روزه CPR برگزار شد

دوازدهمین کارگاه ارتقاء توانمندی CPR  ویژه کارورزان پزشکی روزهای یکشنبه و دوشنبه 5و 6 اسفند ماه 97 در ساختمان فرقانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی روز اول این کارگاه به صورت تئوری با سخنرانی دکتر فریبا رایگان و دستیاران بیهوشی انجام شد.

این گزارش حاکیست: به صورت ایستگاهی در گروههای 6 نفره و در 6 ایستگاه با همکاری کارکنان فوریتهای پزشکی و بیمارستان بهشتی و گروه بیهوشی دانشگاه انجام گرفت.

گفتنی است در این کارگاه که به همت گروه آموزشی قلب و مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه برنامه ریزی شد تعداد 31 نفر از کارورزان فارغ التحصیل اسفند ماه 97 شرکت داشتند.

ساعت : 15:36 -  روز  : دو شنبه  - 13 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :190