نشست شورای مدیران دانشکده پزشکی برگزار شد

نشست شورای مدیران دانشکده پزشکی با حضور سرپرست دانشکده پزشکی، معاونین آموزشی علوم پایه و بالینی، معاون اداری مالی، معاون و مدیر پژوهشی،  مدیر دفتر توسعه و آموزش پزشکی، مدیر امور بین الملل  دانشکده روز  چهارشنبه مورخ 17/11/97 در دفتر ریاست این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دکتر حسین ریاحی در این نشست با اشاره به اهمیت مدیریت بحران در مراکز آموزشی راهکار هایی را در خصوص راه اندازی واحد مدیریت بحران دانشکده پزشکی ارائه نمود.

این گزارش حاکیست: پیگیری صورتجلسه قبلی شورای مدیران،  بررسی مسایل آموزشی گروه های آموزشی دانشکده، بحث و تبادل نظر در خصوص برنامه های آتی دانشکده و ..... از مباحث مطرح شده در این نشست بود

.

ساعت : 15:27 -  روز  : چهار شنبه  - 17 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :82