موافقت و تایید قطعی آموزش دستیاری در رشته تخصصی بیماری های عفونی

ارزیابان هیات ارزشیابی رشته  تخصصی بیماری های عفونی با آموزش دستیاری در رشته بیماری های عفونی موافقت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی،  سرپرست دانشکده پزشکی با اعلام این خبر اظهار داشت:طی بازدید هیات ارزشیابی رشته تخصصی  بیماری های عفونی در تاریخ 15/9/97 و با مشاهده  امکانات آموزشی برای رزیدنت‌های این رشته ها موافقت قطعی خود را اعلام نمودند.

دکتر سید امیر حسن متینی،  ضمن تبریک به دکتر رضا رزاقی مدیر گروه بیماری های عفونی  و اعضای هیات علمی و کارشناسان این گروه ها برای آنها آرزوی موفقیت روز افزون کرد.

ساعت : 15:13 -  روز  : دو شنبه  - 3 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :149